فواید کلوچه خرمایی سیمرغ به طعم و مزه ختم نمی شود.
اگر کلوچه خرمایی سیمرغ های خود را عاقلانه و با مطالعه تمام مواد تشکیل دهنده و حقایق تغذیه ای انتخاب کنید، می توانید در کنار طعم و مزه بودن، سلامتی خود را تقویت کنید.
یکی از مزایای سلامتی کلوچه ها این است که ارزش غذایی بالایی برای بدن ما فراهم می کند.
کلوچه خرمایی سیمرغ های گوارشی بهترین میان وعده برای افراد مبتلا به دیابت و چاقی هستند.
محتوای فیبر بالای این کلوچه خرمایی سیمرغ به ثابت نگه داشتن سطح قند خون بعد از غذا کمک می کند و از افزایش تولید انسولین جلوگیری می کند.
از آنجایی که فیبر همچنین به کنترل سطح کلسترول کمک می کند، ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد. روغن های سالم
کلوچه خرمایی سیمرغهای رول شده و برش خورده زمان و آمادهسازی بسیار بیشتری نسبت به بیسکویتهای قطرهای یا نواری میبرند، زیرا خمیر معمولاً قبل از رول کردن و برش دادن باید سرد شود.
پس از باز شدن خمیر، می توان آن را با کاتر، چاقو یا چرخ شیرینی پزی برش داد. شیرینی های قندی و شیرینی زنجبیلی نمونه های معمولی کلوچه خرمایی سیمرغ های رول شده و برش خورده هستند.
کلوچه خرمایی سیمرغهای قالبگیری شده از خمیر سفتتری درست میشوند که میتوان آن را بسیار شبیه خاک رس به کار برد. کلوچه خرمایی سیمرغ های قالب زده معمولا به شکل توپ یا اشکال ساده دیگر در می آیند.
کلوچه خرمایی سیمرغهای کره بادامزمینی یکی از رایجترین کلوچه خرمایی سیمرغهای قالبگیری شده هستند، زیرا اکثر دستور العملها خمیر را به شکل توپ در میآورند و سپس به صورت متقاطع با چنگال فشار میدهند.
کلوچه خرمایی سیمرغهای ساندویچی را میتوان از هر نوع کلوچه خرمایی سیمرغ اصلی، بسته به چیزی که میخواهید در وسط آن قرار دهید، درست کرد.
پای سنتی هووپی با دو کلوچه خرمایی سیمرغ شکلاتی به سبک سافت با پر کردن کرم وانیلی درست میشود. کلوچه خرمایی سیمرغهای ساندویچی مربا اغلب با نان شورت بریده شده درست میشوند.