قیسی سیاه درجه یک نیز اثرات مفیدی بر سطح انسولین دارد. لوتئین و زآگزانتین موجود در زردآلو خشک ممکن است به سلامت چشم کمک کنند.
این مواد مغذی به عنوان فیلترهای نور آبی عمل می کنند و از بافت های چشمی در برابر آسیب فوتوتوکسیک محافظت می کنند. آنها همچنین ممکن است خطر ابتلا به آب مروارید را کاهش دهند.
ممکن است تراکم مواد معدنی استخوان را بهبود بخشد. تراکم استخوان پایین در زنان پیر و یائسه شایع است. این عامل اصلی پوکی استخوان، استئوآرتریت و سایر اختلالات استخوانی مشابه است. بور موجود در زردآلو خشک ممکن است به بهبود تراکم مواد معدنی استخوان کمک کند.
در مطالعات، زنان یائسه ای که 3 تا 4 میلی گرم بور در روز به مدت یک سال مصرف کردند، بهبودی در تراکم استخوان نشان دادند. ممکن است از پوست شما در برابر آسیب و اثرات پیری محافظت کند.
زردآلو حاوی بتاکاروتن است که در بدن شما به ویتامین A تبدیل می شود. زردآلو خشک همچنین به طور طبیعی حاوی یک تن ویتامین A (رتینول) است. این ویتامین در سلامت پوست نقش دارد.
بر اساس گزارش سازمان خواربار و کشاورزی، ترکیه با تولید سالانه 95000 تن زردآلو، بزرگترین تولید کننده زردآلو خشک در جهان است. منطقه Malatya-Elazığ-Erzincan 85-90 درصد زردآلو خشک جهان را تولید می کند.
مانند هر غذای دیگری، محدودیتی برای تعداد زردآلوهای خشکی که می توانید در روز بخورید وجود دارد.
چند زردآلو خشک می توانید در روز بخورید؟ طبق گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده، ما باید هر روز حدود 1 تا 2 فنجان میوه مصرف کنیم. کسانی که فعال تر هستند ممکن است به مقدار بیشتری نیاز داشته باشند.
وقتی صحبت از میوه های خشک می شود، نصف فنجان از آنها یک فنجان میوه به حساب می آید. اگرچه هیچ اطلاعاتی در مورد دوز زردآلو خشک وجود ندارد، ممکن است یک فنجان از آن را در روز مصرف کنید.