چگونه چاقو هشت دنده آشپزخانه را تیز کنیم
برای انجام برش های دقیق با چاقو هشت دنده یک عنصر ضروری کیفیت لبه است.
به همین دلیل بسیاری از آشپزها به تیز کردن تیغه حتی بدون نشانه های ساییدگی متوسل می شوند.
برای اینکه چاقوها لبه خود را از دست ندهند و دیگر بریده نشوند، لازم است اقدامات احتیاطی مانند عدم شستن آنها در ماشین ظرفشویی، قرار دادن آنها در بلوک چاقو یا در جعبه آن و در صورت امکان از استفاده از آن خودداری شود.
آنها روی یک سطح خیلی صاف، سخت مانند سنگ مرمر آشپزخانه. به سرعت لبه تیغه را خراب می کرد. بدیهی است که اینها همه موضوعاتی هستند که در دوره آشپزی حرفه ای ما پوشش داده شده است.
بیایید ببینیم بهترین ابزار برای تیز کردن یک چاقو هشت دنده آشپزخانه حرفه ای چیست:
تیزکنهای فولادی، برای جلوگیری از آسیبدیدگی تیغه، بین یک تراش و بعدی استفاده میشود.
این ابزارها برای بازگرداندن یک چاقو هشت دنده کسل کننده طراحی نشده اند، بلکه برای حفظ کارایی برای مدت طولانی تری طراحی شده اند.
این ابزار فلز تیغه را تراز می کند و هرگونه فرورفتگی، خراش و بی نظمی در فلز را صاف می کند.
تیز کن در مقایسه با سایر ابزارها، مقدار قابل توجهی فلز را از چاقو جدا نمی کند.
سنگ سرامیکی باید برای چند دقیقه خیس شود تا زمانی که حباب های هوا از چاقو هشت دنده آزاد نشود، سپس باید آن را روی یک تکیه گاه ثابت قرار دهید (بسته بندی پلاستیکی بسته می تواند این هدف را انجام دهد).
یک زاویه ثابت بین سنگ و چاقو هشت دنده باید حفظ شود و به همین دلیل بسته بندی شامل دو راهنما با اندازه های مختلف است.
یکی از اندازه های مناسب برای چاقو هشت دنده باید دقیقاً به پشت تیغه اعمال شود تا آن را در حالت ثابت نگه دارد.
شیب صحیح، بین 15 تا 20 درجه. این عملیات ظریف است (در سنت ژاپنی آن را یک هنر واقعی می دانند)، اما اجازه می دهد تا نتایج عالی به دست آورید.