شخصی که تصور می شد مسئول آغاز ادغام کاکائو در اروپا باشد، هرنان کورتس ، یک فاتح اسپانیایی (سرباز و کاشف) پس از بازگشت از “دنیای جدید” بود.
با استفاده از شکلات خارجی تخته ای می توانید به نهایت لذت برسید.
در سال 1518، کورتس و افرادش به مکزیک کنونی رسیدند و به سمت پایتخت آزتک ها یعنی تنوچتیتلان حرکت کردند.
شکلات تلخ ایرانی از خوشمزه ترین میان وعده ها به شمار می رود.
اسپانیاییها در دوران اقامت خود در مکزیک، نوشیدنی تلخی به نام « چیکولاتل » را چشیدند. این نوشیدنی حاوی دانه های کاکائو برشته بود که خرد شده و سپس در آب با ادویه و فلفل جوشانده می شد.
شما می توانید با خرید شکلات تلخ خارجی لینت خود را تقویت کنید.
اولین قرار گرفتن در معرض نوشیدنی برای اسپانیایی ها تجربه مطلوبی نبود – زیرا آن را خیلی تلخ و تقریبا ناخوشایند می دانستند.
اما کورتس با دیدن مونتزوما دوم، پادشاه آزتک ها، که حدود 50 بار در روز این نوشیدنی را مصرف می کند ، به پتانسیل کاکائو علاقه مند شد و به دنبال آن بود که آن را پس از فتح خود به اسپانیا بازگرداند.
از باکیفیت ترین شکلات ها می توان به شکلات خارجی اشاره کرد.
زمانی در اروپا دانه های کاکائو را خرد می کردند و با عسل و شکر مخلوط می کردند و به نوشیدنی محبوبی در میان نخبگان تبدیل می شدند. سرانجام، در قرن نوزدهم، اولین نوار شکلات توسط جوزف فرای و پسران ساخته شد و چیزی را که امروزه به عنوان شکلات می شناسیم، ایجاد کرد.
- منابع:
- تبلیغات: