“من گل گاوزبان در مشهد را در آوریل 2012 در طی آموزش خود به عنوان مربی در PSC1 (پیشگیری سطح یک نجات مدنی) کشف کردم. در واقع، پانزده روز تمرین شدید، تأمل، استرس.
آن روز، همکار پرستارم به من پیشنهاد داد که قطرههایی از گل گاوزبان در مشهد (نجات) بخورم و روز بعد، قطرههایی با احساساتم سازگارتر بود (پس از مصرف مصاحبه).
روز بعد و روزهای بعد از اکسیر گل را قبل از خوراکی مصرف کردم و صادقانه بگویم هیچ ربطی به واکنش روز قبل نداشتم، دیگر استرس، لرزش احساس نمی کردم، واقعا آرام تر بودم، توانستم بیان خودم را به طور معمول در طول روز، بدون اضطراب باشم.
یک تغییر کلی من قبل از مصرف گل گاوزبان در مشهد خیلی شک داشتم، زیرا اصلاً این روش رفاه را نمی دانستم. من فقط نتایج مثبت دیده ام.
من واقعاً تفاوتی را دیدم، گل ها واقعاً به احساسات ما کمک می کنند، در رفتار زمانی که ما در وضعیت بدی هستیم. واضح است، ما شاهد تغییر شرایط هستیم.
پس از تجربه شخصی خودم با گل گاوزبان در مشهد، دو دختر دارم که آنها را نیز با موفقیت آزمایش کرده اند.
گل گاوزبان در مشهد ساده ترین و بی عیب ترین راه برای لذت بردن از مزایای گل گاوزبان در مشهد هستند.
بالاتر از همه اندام های هوایی، برگ ها و سر گل ها هستند که خود را مستعد این نوع درمان می کنند.
برای تهیه صحیح دمنوش، تنها چیزی که نیاز دارید یک قوری یا فنجان، یک فیلتر و یک درب است. برای یک فنجان، حدود یک قاشق چایخوری گیاه خشک یا 2 قاشق چایخوری گیاه تازه حساب کنید.
برای تهیه در قوری، 20 گرم گیاه خشک یا 30 گرم گیاه تازه را برای 500 میلی لیتر آب اضافه کنید.
ظرف توصیه شده برای تهیه گل گاوزبان در مشهد یک شیشه یا دیگ سرامیکی است که در پایه آن یک شیر آب وجود دارد.