به نظر می رسد خرما فشرده بوشهر در مقایسه با میوه های مشابه مانند انجیر خشک دارای بالاترین میزان آنتی اکسیدان است.
سه آنتی اکسیدان قوی خرما فشرده بوشهر عبارتند از: فلاونوئیدها: ممکن است به کاهش التهاب کمک کنند و پتانسیل آنها در کاهش خطر دیابت، بیماری آلزایمر و انواع خاصی از سرطان مورد مطالعه قرار گرفته است.
کاروتنوئیدها: آنها سلامت قلب را افزایش می دهند و همچنین ممکن است خطر اختلالات چشمی مانند دژنراسیون ماکولا را کاهش دهند.
اسید فنولیک: ممکن است به کاهش خطر سرطان و بیماری قلبی کمک کند.
آنها سرشار از آنتی اکسیدان هستند. خرما فشرده بوشهر حاوی آنتی اکسیدان های مختلفی است که فواید بسیاری برای سلامتی از جمله کاهش خطر ابتلا به چندین بیماری دارد.
آنتی اکسیدان ها از سلول های شما در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کنند، مولکول های ناپایداری که می توانند واکنش های مضر در بدن شما ایجاد کنند و منجر به بیماری شوند.
آنها سرشار از آنتی اکسیدان هستند. خرما فشرده بوشهر حاوی آنتی اکسیدان های مختلفی است که فواید بسیاری برای سلامتی از جمله کاهش خطر ابتلا به چندین بیماری دارد.
آنتی اکسیدان ها از سلول های شما در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کنند، مولکول های ناپایداری که می توانند واکنش های مضر در بدن شما ایجاد کنند و منجر به بیماری شوند.
به نظر می رسد خرما فشرده بوشهر در مقایسه با میوه های مشابه مانند انجیر خشک دارای بالاترین میزان آنتی اکسیدان است .
سه آنتی اکسیدان قوی خرما فشرده بوشهر عبارتند از: فلاونوئیدها: ممکن است به کاهش التهاب کمک کنند و پتانسیل آنها در کاهش خطر دیابت، بیماری آلزایمر و انواع خاصی از سرطان مورد مطالعه قرار گرفته است.
کاروتنوئیدها: آنها سلامت قلب را افزایش می دهند و همچنین ممکن است خطر اختلالات چشمی مانند دژنراسیون ماکولا را کاهش دهند.
اسید فنولیک: ممکن است به کاهش خطر سرطان و بیماری قلبی کمک کند.