قابلمه چدن کهنه حتی در صورت استفاده زیاد، بیشترین عمر مفید را دارند. آنها همچنین به راحتی تمیز می شوند و قابل شستشو در ماشین ظرفشویی هستند. با این حال، برخلاف رقبای خود، قابلمه چدن کهنه بسیار سنگین و گران هستند اما همیشه ارزش پول را دارند.
در قابلمه چدن کهنه می توانید منبع حرارت را به خوبی تنظیم کنید که باعث صرفه جویی در انرژی 30-40٪ می شود. آنها همچنین برای پختن سس ها و تهیه ماهی و مرغ ایده آل هستند.
حتی ظریف ترین مواد را می توان بدون هیچ مشکلی به لطف تامین گرما سریع و یکنواخت پردازش کرد.
البته نباید از قابلمه های مسی به دلیل پوشش حساسی که دارند برای سرخ کردن استفاده کنید. همچنین باید زمان بیشتری را برای تمیز کردن برنامه ریزی کنید.
قابلمه چدن کهنه به دلیل سطح بهداشتی و ضد باکتریایی که دارند به ویژه برای افراد مبتلا به آلرژی مناسب هستند. آنها همچنین مقاوم در برابر ضربه و خش، مقاوم در برابر حرارت و بسیار مقاوم هستند. آنها بیشتر برای پخت و پز بر روی اجاق های القایی استفاده می شوند و برای پخت و پز حاوی ویتامین مناسب هستند.
دیگران فقط با آب آشپزی می کنند -شما هم با قابلمه های مناسب قابلمه چدن کهن!
قابلمه چدن کهن معمولاً شکلی گرد یا بیضی دارد و نسبت به سایر قابلمه ها صاف تر است.
سطح بزرگی دارد و بنابراین برای کبابها و شرکتها ایدهآل است.
قابلمه چدن کهن عمدتاً از چدن ساخته می شوند زیرا این ماده ظرفیت ذخیره حرارت طولانی دارد. با این حال، آنها همچنین در مواد دیگر موجود هستند.
اردک، بوقلمون، بوقلمون و غاز کلاسیک کریسمس را می توان در اینجا به طور مطلوب تهیه کرد.
قابلمه چدن کهن کبابپز امکان پخت سریع، پختن و تفت دادن گوشت را فراهم میکنند و در اندازههای مختلف موجود هستند. کاسرول ظرفیت بیشتری نسبت به دیگ دارد و برای تهیه ملایم غذاهای گوشتی مناسب است.